C/ Pont del General Mendoza 16, Barcelona 08035
Lunes - Viernes 09:00-20:00
651 165 910

Reformes Integrals a Barcelona d’habitatges i comerços

Reformas y Servicios Coan > Comercial > Reformes Integrals a Barcelona d’habitatges i comerços

Reformes integrals a Barcelona

x

 

Client: Venda (PEUGEOT) i Reparació de Motocicletes en general i diversos pisos
Ciutat: Barcelona: Badalona, Sants, Horta, Verneda, Eixample.
Any de Realització:  2019, 2020, 2021 i 2023
Categoria: Reforma integral a Barcelona, ​​Reforma de Comerç i Reforma general d’habitatges.

 

Reformes a Barcelona

x

 

Reformes Integrals a Barcelona

En primer lloc, aquí podràs veure les fotografies del procés de diverses de les nostres darreres reformes integrals a Barcelona. Primer i concretament, una reforma integral d’un pis a l’Eixample de Barcelona. Seguidament la reforma d’un comerç o botiga, per tal d’adequar les instal·lacions per al Concessionari i taller de motocicletes de BOX-34. En tercer lloc, també podeu veure la reforma de la terrassa de Jordi per complet, a Santa Coloma de Gramenet . Dues fotografies de la reforma finalitzada i les dues darreres de com estava abans.

Perquè a Reformas COAN SL, treballem des del 2000 a les rehabilitacions integrals a Barcelona: tant per a comercials, empreses; com d’habitatges, particulars. És per això que som especialistes en habitatges i locals comercials.

Igualment, comptem amb professionals del sector amb què treballem de forma conjunta en les obres que realitzem. De la mateixa manera, gestionem la totalitat del procés de l’obra fins al lliurament. Així mateix elaborant tota mena de documentació necessària com: llicències, permisos d’obres i legalitzacions d’instal·lacions, tot perquè no t’hagis de preocupar de res.

També elaborem plànols i imatges 3D, personalitzades i acompanyades d’un pressupost tancat per a cada projecte, ja sigui de reforma integral o de rehabilitació, per tal que el client pugui veure el resultat final de l’obra fins i tot abans de començar-la.

Pressupost sense compromís

Finalment, et presentem diferents alternatives al teu projecte de reforma de comerç o botiga per donar-li la millor forma a les teves idees. Qualitat i preu poden anar de la mà, els nostres mètodes redueixen els terminis d’execució, repercutint per tant en uns preus millors i sobretot amb la millor qualitat. I no oblidis que les reformes integrals que realitzem poden repercutir en fins a un 60% d’estalvi energètic a les properes factures.

Així mateix, els nostres pressupostos de reformes, per a locals o habitatges, inclouen tots els conceptes necessaris per a l’execució de la seva obra. COAN , a cada rehabilitació integral a Barcelona, ​​li facilitarà el pressupost detallat del projecte de la reforma que necessiti. No dubteu, en contactar sobre qualsevol dubte o per sol·licitar pressupostos a través del formulari online, per telèfon (651 165 910), e-mail o ws. Obtindreu el vostre pressupost a mida, i us informarem en tot moment del desenvolupament del vostre projecte de reforma.

Deixeu en mans de professionals de la construcció, la reforma de la vostra llar o local a Barcelona. Us oferirem el millor servei amb mà d’obra i materials ajustats al vostre pressupost.

Finalment, per saber més sobre reformas COAN Si tens al cap una reforma … !Sol·licita pressupost gratis i sense compromís per a la reforma dels teus somnis! Vull un pressupost de reforma.

És per mi una reforma integral?

Una reforma integral és la renovació total del teu habitatge, on hi ha una inversió significativa no només de diners, sinó de temps i d’energia per aconseguir un habitatge amb les condicions desitjades per viure. En una bona reforma, s’hi inclou la modernitat, comoditat i funcionalitat de totes les estances.

De la mateixa manera i sobretot, la compensació que produeix aquesta inversió de temps val la pena i més tenint en compte les actuals ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica superior al 30%.

Així mateix, hi ha diversos factors importants pel que fa a reformes integrals a Barcelona, ​​segons la nostra experiència, no s’han de desestimar. Això mateix és allò que permetrà l’execució satisfactòria del projecte.

Per què optar per una Reforma Integral?

En primer lloc, una reforma integral inclou una sèrie de canvis per transformar un lloc (ja sigui un habitatge o un local), aquests van des de la modificació de la distribució fins a la decoració. A més, en edificis de 30 anys o més, acostuma a ser necessari revisar la instal·lació elèctrica, d’aigua i calefacció. Tot i això no cal preocupar-se, ja que gràcies a la nostra experiència i si ho desitja, ens encarregarem d’organitzar tot fins obtenir el resultat final.

Canvis en la distribució

També, cal pensar que la distribució es modifica en funció de les necessitats que tinguis a la teva reforma integral a Barcelona, ​​de comerç o d’habitatge. Les més habituals solen ser: reformar el bany o incorporar-ne un addicional,  connectar la cuina al saló, transformar una habitació en un home office, a més d’ampliar el saló.

En segon lloc, et recomanem que pensis en les qualitats com en una inversió a mitjà i llarg termini, per la durabilitat i la millora en l’eficiència que sempre serà premiada amb importants estalvis i subvencions.

Els Materials i les seves qualitats a les reformes integrals a Barcelona

Així mateix, per a REFORMES COAN la qualitat dels acabats i materials és fonamental en les reformes integrals i sempre sense oblidar l’economia. Per reformes a Barcelona, ​​entre altres comptem amb SILESTONENEOLIH o Alaplana.

És clar, depenent de les qualitats triades i de la dimensió del teu habitatge, els materials variaran de preu, a més trobaràs una gamma àmplia per triar.

Per tant, sempre et recomanarem que triïs materials de bona qualitat i duradors, això garanteix que els canvis perdurin en el temps. El revestiment de terres, els materials de la cuina i els que utilitzaràs al bany són els que major cost generen dins del pressupost.

Igual que, amb l’aïllament i la climatització, amb uns bons materials podreu aconseguir l’estalvi necessari a mitjà i llarg termini.

 

Finalment, i si vols saber-ne més, et recomanem que llegeixis sobre els sis punts fonamentals a tenir en compte en projectes de reformes.

Call Now Button